FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord-aanvaller loopt blessure op bij nationale ploeg

Alireza Jahanbakhsh heeft een blessure opgelopen bij de nationale ploeg van Iran. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van. Hij zal in het ziekenhuis een scan moeten ondergaan om de ernst van de kwetsuur te bepalen.

Hij nam het met Iran op tegen Hong Kong in de WK-kwalificatiecyclus. Dat duel werd weliswaar met 4-0 door de Iraniërs gewonnen, maar daar heeft Arne Slot geen boodschap aan. De trainer van Feyenoord heeft ter oren gekregen dat zijn rechtsbuiten, die afgelopen weekend tegen AZ nog in de basis begon, een scan moet ondergaan.

Jahanbakhsh stond een kleine 75 minuten in het veld toen hij moest worden gewisseld. Waar de buitenspeler van de Rotterdammers precies aan geblesseerd is geraakt, is nog onbekend. Ook werd eerder op de avond bekend dat Lutsharel Geertruida een blessure heeft opgelopen, al lijkt die op het eerste oog niet zo erg. 1908 meldde dat de verdediger ‘het nog even aankijkt’ bij Oranje.

De blessure van Jahanbakhsh brengt Slot de nodige kopzorgen. De spoeling is dun in de aanval, al wordt Yankuba Minteh na de interlandperiode weer terugverwacht. Dat moet ook wel met de komende clash tegen Atlético Madrid in de Champions League op de planning.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *