FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Wil pas terug naar Feyenoord als ik er klaar voor ben’

Feyenoord pakte deze zomer uit met de komst van de 22-jarige aanvaller Ilias Sebaoui. Ze namen hem over van het Belgische Beerschot en verhuurde hem direct door aan FC Dordrecht. Hij mag echter tijdens de interlandperiode meetrainen met de ploeg van Arne Slot, waar hij zich de komende dagen probeert te bewijzen.

Sebaoui weet dat Feyenoord hem volgt bij FC Dordrecht en is zelf ook tevreden over zijn eerste maanden. Hij scoorde 3 goals en gaf 1 assist in de Keuken Kampioen divisie. “Maar slecht is dat niet, hè? In België scoorde ik ook drie keer in mijn eerste tien wedstrijden”, aldus Sebaoui in de Gazet van Antwerpen.

Tijdens de interlandperiode krijgt Sebaoui met Antef Tsoungui de kans om een weekje mee te trainen bij het eerste elftal van Arne Slot. Sebaoui is dan extra gebrand om een goede indruk achter te laten. Hij hoopt ooit in het eerste van Feyenoord te spelen, maar wel als hij er klaar voor is. “Ik wil pas naar Feyenoord terugkeren als ik er helemaal klaar voor ben. Ik kan nu alleen maar mijn best blijven doen bij Dordrecht door zo veel mogelijk te scoren en assists te geven.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *