FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoorder over teammaat: ‘Nooit zo’n normale superster tegengekomen’

De Kroatische international Luka Ivanusec is weer helemaal terug na een enkelblessure. Deze week is hij weg voor een interlandbreak en hoopt hij te kunnen genieten van zijn ploeggenoot Luka Modric. Hij heeft lovende woorden over voor de ervaren middenvelder.

“Ik vond dat een heel bijzonder moment en was vooral benieuwd: hoe zou hij zijn?”, zegt Ivanusec over de Real Madrid-speler tegen Voetbal International. “Ik ben nog nooit zo’n normale superster tegengekomen. Modric bleek vriendelijk, toegankelijk en behulpzaam.”

De Kroaat vervolgt: “Dat doet hij door met je te praten, je op je gemak te stellen als je bijvoorbeeld net bij de nationale ploeg bent, maar ook door tijdens trainingen en wedstrijden gewoon zichzelf te zijn. Ik heb bij de nationale ploeg de kans van dichtbij te zien wat topvoetbal op het hoogste niveau betekent.”

“Modric lijkt in alles zo simpel, maar is daarmee zo goed. Hij heeft voor iedere bal die hij krijgt altijd drie opties, alsof hij overal ogen heeft. Modric is een voorbeeld dat hoe goed je ook bent, je nog steeds de bereidheid moet hebben hard te willen werken. Als hij, zó’n grote speler, dat al doet, hard werken, moeten wij het helemaal doen”, aldus Ivanusec.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *