FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘AC Milan wil jeugdexponent van Feyenoord overnemen’

Met zijn goede spel bij Feyenoord heeft Quilindschy Hartman zich in de belangstelling gespeeld van de Italiaanse grootmacht AC Milan. Hier maakt het medium Tuttosport melding van.

Hij veroverde afgelopen voetbaljaar een basisplaats bij Feyenoord en verdween sindsdien niet meer uit het basisteam. Vorig seizoen kwam hij in de Nederlandse competitie tot 23 wedstrijden, waarvan 2 duels in het basisteam, waarin hij goed was voor 2 doelpunten en 4 assists.

Ook dit seizoen kan Hartman in Rotterdam rekenen op veel vertrouwen van hoofdtrainer Arne Slot. De voetballer speelde al in 12 wedstrijden in de Eredivisie en 4 duels in de Champions League mee. De verdediger bleef zonder moeite overeind staan en slaagde er vanaf de zijkant in om de nodige assists af te leveren.

Het bleef niet geheel onopgemerkt bij bondscoach Ronald Koeman, die Hartman in het najaar voor het eerst selecteerde. Tegen Ierland stond hij opnieuw in het basisteam en liet hij wederom een verbetering zien ten opzichte van de vorige duels. Het geeft hoop voor de toekomst, waarin Hartman hoopt om ver te kunnen komen.

Verschillende scouts van clubs uit Europese topcompetities zitten intussen op de tribune om zijn verrichtingen te zien, waaronder AC Milan. De Italianen zien hem naar verluidt als perfecte opvolger van Theo Hernández, die mogelijk voor een nieuw avontuur gaat. De kans zit er dan ook in dat Hartman over een paar maanden dezelfde weg gaat bewandelen als Reijnders afgelopen zomer deed.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *