FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord geeft sleutelspeler deze winter geen toestemming’

Feyenoord zal in januari geen toestemming geven aan Santiago Gimenez om te vertrekken bij de club. De Rotterdammers willen de Mexicaanse scherpschutter minimaal tot het einde van het seizoen aan zich blijven binden.

Hij heeft de laatste anderhalf jaar veel indruk gemaakt op scouts van grote Europese clubs. Niet alleen had hij vorig seizoen een groot aandeel in het kampioenschap van Feyenoord, maar de Mexicaan heeft de lijn ook nog eens doorgetrokken naar het nieuwe seizoen. Zijn teller staat reeds op dertien Eredivisie-treffers en twee in de Champions League.

De naam van Giménez valt al enige tijd in relatie tot andere clubs. Transferspecialist Fabrizio Romano liet onlangs weten dat een winters vertrek niet uitgesloten is, maar daar denkt Feyenoord naar verluidt héél anders over. De clubleiding in Rotterdam-Zuid zou voornemens zijn om alle aanbiedingen af te slaan in januari, zo schrijft de Britse tabloidkrant The Mirror.

Feyenoord wil Giménez in ieder geval het seizoen laten afmaken in De Kuip. Natuurlijk bestaat er altijd het risico dat er een niet te weigeren aanbieding op tafel komt in januari, maar die kans lijkt op voorhand niet erg groot. De meeste grote transfers vinden immers in de zomermaanden plaats.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *