FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘In de zomer is hij geen speler meer van Feyenoord’

Martijn Krabbendam en Michiel van Egmond zijn van mening dat Mats Wieffer na de zomer geen speler meer zal zijn van Feyenoord. Dit hebben ze laten weten in de ‘Dick voormekaar’ podcast.

Onlangs bekende de oud-speler van Excelsior en FC Twente al dat Atletico Madrid zich al had gemeld. “Ja, ze hebben zich wel gemeld, ja”, gaf hij volmondig toe bij ESPN. De 24-jarige middenvelder speelde anderhalf jaar geleden nog bij Excelsior, maar maakt een stormachtige ontwikkeling door en heeft zich dus in de kijker gespeeld bij de ploeg van coach Diego Simeone.

Krabbendam ziet ook in dat Wieffer erg goed bezig is en waarschijnlijk aan zijn laatste maanden bezig is in Rotterdam: “Ik vind hem de laatste maanden echt heel goed. Het gaat steeds makkelijker, hij is van het zomer weg. Atletico zal nog wel een keertje teurgkomen toch? Hij was toen al bijna weg”, vertelt Krabbendam in de podcast.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *