FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord hoeft niet de markt op voor een vervanger’

Afgelopen donderdag speelde Feyenoord in de Europa League met 1-1 gelijk tegen AS Roma. In de Nederlandse media overheerste veelal optimisme over het spel van de Rotterdammers en de verkregen uitgangspositie.

Ook wordt mandekker Thomas Beelen bewierookt. In de Telegraaf krijgt Feyenoord complimenten na de remise tegen Roma. ‘Als een Italiaans icoon als Daniele de Rossi zo trots is op zijn ploeg en zoveel complimenten uitdeelt aan Feyenoord, moeten de Rotterdammers op zijn minst toch hoop blijven putten dat ze volgende week toch bij de derde keer AS Roma wel kunnen uitschakelen. Ook al wordt het niet voor het eerst een monsterklus in Rome.’

De ochtendkrant stipt ook nog even het aantal geblesseerden aan, maar zag ook dat dit in ieder geval door één speler geweldig werd opgevangen. ‘Feyenoord ging fysiek mee in elke strijd, leek met de vervangers allesbehalve onder de indruk van alle grote namen bij AS Roma. Alleen Thomas Beelen was met zijn snelheid al een genot om te zien. De centrale verdediger maakt letterlijk en figuurlijk in deze fase reuzenstappen.’

Ook in het Algemeen Dagblad gaat het voornamelijk over één man: de jongeling Beelen. ‘De kans dat Lutsharel Geertruida komende zomer alsnog vertrekt uit de Kuip, na zijn bijna-transfer naar RB Leipzig, is erg groot. Met Beelen heeft de Rotterdamse club al een natuurlijke opvolger in huis: wederom een verdediger die met ruimte in zijn rug durft te spelen, en die aan de bal moeiteloos brengt wat Slot verlangt.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *