FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arsenal wil niet de hoofdprijs betalen voor Feyenoorder’

Arsenal zou deze zomer willen uitpakken met de komst van Justin Bijlow. Alleen zou de Engelse grootmacht niet de hoofdprijs voor hem willen betalen aan Feyenoord.

Vanmorgen werd al bekend dat Arsenal de naam van de Oranje-goalie (hij maakt in ieder geval onderdeel uit van de voorselectie voor het EK) op zijn verlanglijstje heeft gezet. Maar nu is het de vraag hoeveel The Gunners overhebben voor hun target. Het antwoord volgens de Engelse media: niet veel.

De Telegraaf verwees op donderdagochtend naar de transferperikelen rond Bijlow van vorig jaar: “Feyenoord wilde Bijlow alleen voor de hoofdprijs (meer dan 25 miljoen euro) laten gaan en uiteindelijk trok Manchester United André Onana van Inter aan. Een dergelijk bedrag is door meerdere factoren nu niet meer realistisch. De transfersom zal nu beduidend lager liggen. Het voordeel is ook dat er met Timon Wellenreuther een eventuele opvolger in huis is indien Bijlow besluit te vertrekken.”

De marktwaarde van de 26-jarige Nederlander wordt inmiddels geschat op een slordige dertien miljoen euro en mogelijk kunnen we óók een dergelijke transfersom verwachten. Feyenoord zou het wel hard kunnen spelen, omdat Bijlow in De Kuip nog een contract heeft tot medio 2026. Hij hoeft in principe dus niet verkocht te worden… Buiten de lastige situatie met Wellenreuther om dan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *