FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord dicht bij akkoord met nieuwe speler’

Feyenoord zou dicht bij een akkoord zijn met de middenvelder Chris-Kévin Nadje. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van.

Op dinsdag kwam naar buiten dat Feyenoord zich bij FC Versailles op het derde niveau van Frankrijk heeft gemeld voor Nadje. Inmiddels zouden de onderhandelingen om Nadje naar De Kuip te halen vergevorderd zijn, maar tot een totaalakkoord is het nog niet gekomen.

Mocht Feyenoord de komst van de Ivoriaan realiseren, troeven ze meerdere concurrenten af. Zo zouden ook Hellas Verona, Charleroi, SC Fernense en Schalke 04 de middenvelder op het lijstje hebben staan. Van die clubs is alleen de interesse van Hellas Verona concreet.

Nadje speelt sinds afgelopen zomer voor FC Versailles. De 22-jarige rechtspoot kwam in zijn eerste seizoen voor de club tot 32 duels in alle competities. Daarin was hij zeven keer trefzeker en fungeerde hij twee keer als aangever. In Rotterdam kan hij de concurrentie aangaan met Mats Wieffer en Ramiz Zerrouki.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *