FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Robin van Persie laat zich niet zien op trainingsveld Feyenoord

Vanochtend trainde de selectie van Feyenoord maar deed dit zonder Robin van Persie. Het is onbekend of de routinier ook een twijfelgeval is voor het duel met Heracles Almelo.

RTV Rijnmond schrijft: “Feyenoord werkte woensdag de laatste openbare training af richting de competitiewedstrijd van komende zondag tegen Heracles Almelo. Dat deed Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst zonder Robin van Persie. De routinier bleef binnen.”

Het medium gaat verder: “Ridgeciano Haps en Luis Sinisterra trainden apart, al deed eerstgenoemde wel even kort met de groep mee met een rondo. Toen de selectie een partij ging spelen, sloot Haps weer aan bij de Colombiaanse aanvaller.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *