FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Van Bronckhorst heeft duidelijke boodschap voor bankzitter Van Beek

Trainer Giovanni van Bronckhorst is blij met het nieuwe contract van Sven van Beek. Hij verlengde eerder deze week zijn contract met twee jaar.

“Hij heeft een aantal blessures gehad, waarbij hij een lange tijd niet heeft kunnen spelen. Hij is nu weer teruggekomen, en dat heeft hij heel goed gedaan. Een jongen uit de eigen jeugd, waarbij het voor Feyenoord ook belangrijk is dat deze voor de club behouden blijven”, vertelt ‘Gio’ tegenover Feyenoord TV.

Toch komt hij momenteel niet aan spelen toe. “Het is het meest moeilijke voor een coach om iedereen tevreden te houden. De jongens die niet spelen willen dat wel, en ik denk ook dat dat een goede drijfveer is. Alleen je kan er maar elf opstellen en je wil dat zij zich in de basis terugknokken. Dat moment kan er elk moment zijn, door blessures of schorsingen, dus ook zij moeten altijd klaar zijn om te spelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *