FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Rick Karsdorp en AS Roma kibbelen over Feyenoord’

Rick Karsdorp mag de aankomende winter verhuurd worden en hij had graag naar Feyenoord gegaan. Daar is nu inmiddels een streep doorgezet. La Gazzetta dello Sport schrijft namelijk dat de Rotterdammers geen optie meer zijn voor de Nederlander.

Dat heeft overigens niets met de wensen van de vleugelverdediger te maken, maar alles met de voorkeuren van zijn werkgever. Roma ziet namelijk toekomst in Karsdorp, ondanks zijn moeizame relatie met oefenmeester Eusebio Di Francesco, en wil dat hij ervaring op gaat doen op het hoogste niveau, in de Serie A dus. Dat plannetje komt uit de koker van technisch directeur Monchi.

De Romeinen vinden Feyenoord niet goed genoeg, maar daar is Karsdorp het niet mee eens. De rechtsback zou juist een voorkeur voor een half jaartje in De Kuip hebben, al liet oefenmeester Giovanni van Bronckhorst van de huidige nummer drie van de Eredivisie eerder weten dat er niets speelde. Fenerbahçe zou al wel een balletje opgegooid hebben bij het management van de verdediger.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *