FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Steven Gerrard: ‘Speler aanbevolen bij Feyenoord’

Steven Gerrard staat aanstaande donderdag met zijn club Rangers FC tegenover Feyenoord in de strijd om de Europa League. In de vorige transferperiode hebben ze wat hulp van de Liverpool-legende gehad.

De voormalige middenvelder onthult namelijk in gesprek met De Telegraaf: “De mensen van Feyenoord belden me over verdediger George Johnston van Liverpool. Ik heb hem gecoacht bij de onder 18 en onder 19. Hij is een goed ventje. Ik heb hem aanbevolen bij de club van mijn vriend Dirk Kuyt. Ik hoop dat ik hem zie tegen ons.”

Gerrard speelde natuurlijk lang samen met de Katwijker: “Dirk is een heel bijzondere vriend van mij. We hebben een fantastische tijd gehad en hij is ook echt een man met wie je later in contact wil blijven. Hij was een geweldige speler en als mens werkelijk top. Ik vond het ook fijn om hem in de kleedkamer erbij te hebben.”

Hij gaat verder: “Iedereen bij ons hield van Dirk. Toen ik een uitnodiging kreeg voor zijn afscheidswedstrijd, kon ik niet wachten om naar Rotterdam te komen. Ik wilde er zijn voor hem en zijn gezin. Ik vond het schitterend. Tja, dan komt de Europa League en zit ik in de poule bij Dirks club.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *