FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

“En juist daar blijft Feyenoord achter bij Ajax en PSV”

Feyenoord pakte gisteren uit met een Europese overwinning op FC Porto. In de eigen Kuip werd het 2-0 voor de Rotterdammers. Journalist Valentijn Driessen zag dat het droog bleef in Rotterdam-Zuid, terwijl de supporters een week eerder nog natregenden bij het duel met AZ. In zijn column voor De Telegraaf schrijft hij dat de komst van een nieuw stadion om meerdere redenen hard nodig is en volgens Driessen is de nieuwe Kuip weer een stap dichterbij.

“Het zoveelste bewijs dat een nieuwe Kuip hard nodig is”, aldus Driessen, doelend op het natgeregende Legioen na Feyenoord – AZ (0-3). “Het bleef een beetje onder de radar, maar Feyenoord sloeg een dag voor de winst op FC Porto al een enorme slag in het stadiondossier. Eentje waarmee het nieuwe stadion snel dichtbij komt. De Sportclub Feyenoord (amateurtak) nam als meerderheidsaandeelhouder van Stadion Feijenoord een belangrijke beslissing. Bij een ledenraadpleging stemde 92 procent van de aanwezigen in met de bouw van een nieuw stadion voor de betaald voetbalorganisatie Feyenoord (proftak).”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *