Jaap Stam zorgt met opmerking voor de nodige ophef

Feyenoord wist gisteren op knappe wijze de ploeg van FC Porto met 2-0 te verslaan. Na de wedstrijd kreeg trainer Jaap Stam te horen dat de Portugezen wel erg veel kans om zeep hielpen. Hij beet daarna van zich af.

De coach was niet gediend van de opmerking van verslaggever Sascha Visser van RTL7 en zei: “Volgens mij komen zij daarvoor al goed weg, dus we moeten even een stapje terug doen. Wij konden al eerder met 2-0 voor komen en dan loopt de wedstrijd heel anders en krijgen zij die kansen niet meer. Misschien moet je dat ook meenemen in het geheel. En dat je kansen tegen krijgt… Je kunt zeggen dat je het zelf afdwingt dat de aanvaller mist, omdat hij de spanning voelt. Maar goed, de specialisten zitten ook in de studio: zij hebben ook op die positie gespeeld en weten heel goed wat ze moeten zeggen.”

In de studio sloeg Theo Janssen gelijk terug: “Wat mij verbaast is dat iedereen eigenlijk aangeeft dat het een fantastisch resultaat is en dat ze hebben gevochten als leeuwen. Maar hij moet ook wel zo realistisch zijn om te erkennen dat ze ook wel wat kansen tegen hebben gekregen en dat er ook twee, misschien wel drie goals hadden kunnen vallen voor de tegenpartij. Als ik hoor hoe hij daar op reageert, dan denk ik: dat hoeft niet. Je hebt gewoon een fantastisch resultaat behaald. Vier dat met de jongens.”

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!