FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord heeft een erg grote inschattingsfout gemaakt’

Feyenoord speelde gisteren met 1-1 gelijk tegen Heracles en staat nu op de tiende plek in de competitie. Volgens de Telegraaf hebben de Rotterdammers een erg grote inschattingsfout gemaakt.

“Het treurige aan Feyenoord is dat de geschiedenis zich voortdurend herhaalt. Om de zoveel jaar beleeft de club een hoogtepuntje en telkens denken supporters, sponsoren, de ’vrienden’ van Feyenoord of commissarissen dat het nóg beter kan. En dat is exact het moment waarop het dan fout gaat”, zo schrijft het medium.

“Niemand stelde zich tevreden met gemiddeld plek twee of drie in de voorbije acht seizoenen en niemand accepteerde dat Feyenoord met een aanzienlijk lager salarisbudget blij moest zijn met een rol in de schaduw van Ajax en PSV. Nee, men moest en zou de bezem er doorheen halen. Zonder te weten wat er na de stofwolken zou overblijven.”

Inmiddels zijn twee directeuren en trainer Giovanni van Bronckhorst vertrokken, maar het is er zeker niet beter op geworden. De Telegraaf: “Het nieuwe sportieve drama is niet de schuld van één man. Ook niet van één partij binnen of rond Feyenoord. Jaap Stam weet dat hij er nog niet echt een team van heeft gemaakt en meer uit Feyenoord moet halen. De spelers weten dat ze hun eigen niveau niet halen en de beleidsbepalers hebben ontdekt dat het niet zo makkelijk is om nieuwe schoenen te vinden als je de oude al buiten hebt gegooid.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *