‘Feyenoord-spelers klagen over spelopvatting Jaap Stam’

Vol goede moed begon Jaap Stam met zijn avontuur bij Feyenoord. Het was de bedoeling dat de club dichter naar Ajax en PSV zou groeien maar het tegendeel blijkt waar.

Feyenoord staat tiende na tien competitieduels en verlies bij Ajax zou een achterstand van vijftien punten betekenen. Volgens Daniël Dwarswaard sijpelt er vanuit de kleedkamer al kritiek door over de spelopvatting van Stam. “Dit gaat niet werken, overal zijn zeeën van ruimte. En spelers klagen er ook over”, zo stelt hij in de voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad.

Frank Arnesen gaat naar verluidt aan de slag als nieuwe technisch directeur van Feyenoord. Freek Jansen, Ajax-watcher namens de krant, is een tikkeltje sceptisch. “Hij heeft de contacten en de ervaring. Maar het is natuurlijk wel weer bij gebrek aan beter. Ze zijn de hele voetballerij al langs geweest.”

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!