FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord-supporters hadden het na 20 minuten al helemaal gezien met Senesi’

Feyenoord speelde gisteren in eigen huis met 1-1 gelijk tegen Heracles Almelo. Marcos Senesi kreeg voor het eerst een basisplaats maar maakte niet een al te beste indruk.

“Feyenoord kreeg best een aantal kansen, maar het voetbal werd steeds slechter. Eigenlijk moet je tot de conclusie komen dat Stam gelijk heeft dat hij zo lang gewacht heeft, want het was erg matig”, stelt oud-speler Pierre van Hooijdonk in Studio Voetbal. “Iedereen in de Kuip was blij dat de aankoop van 7 miljoen speelde, maar daar was na 20 minuten niks meer van over.”

Commentator Arno Vermeulen vult aan: “Door alle ontbrekende spelers had je de hoop nog dat het beter zou gaan, maar vandaag was het weer erg matig. Die zijn echt bang om een pak slaag te krijgen in Amsterdam.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *