Feyenoord heeft vier vraagtekens in Klassieker tegen Ajax

Feyenoord heeft problemen in aanloop naar de Klassieker. Er lopen namelijk vier spelers rond bij de medische staf.

Edgar Miguel Ié viel tegen BSC Young Boys geblesseerd uit en is daardoor een groot vraagteken. Aan RTV Rijnmond vertelt Stam: “Met Rick Karsdorp gaat het al een stuk beter, we gaan kijken of we hem zondag kunnen gebruiken. Dat geldt ook voor Ridgeciano Haps en hopelijk ook voor Nicolai Jörgensen.”

Stam hoopt dat zij er zondag weer bij zijn in Amsterdam. De Feyenoord-trainer beaamt dat het niet prettig is om voortdurend te moeten schuiven. “Je hebt steeds met wisselingen te maken, automatismen die moeten ontstaan. Dat speelt al zo lang.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!