‘Dick Advocaat neemt John de Wolf en Cor Pot mee naar Feyenoord’

Dick Advocaat wordt vandaag waarschijnlijk gepresenteerd als nieuwe trainer van Feyenoord. En dat heeft consequenties voor de huidige technische staf. Volgens Voetbal International en het Algemeen Dagblad neemt hij namelijk zijn eigen assistenten mee. Het gaat om John de Wolf en Cor Pot.

Technisch directeur Sjaak Troost en president-commissaris Toon van Bodegom willen na het vertrek van Jaap Stam beginnen met een schone lei. Dat is een hard gelag voor Van Gastel, die al jaren tot de technische staf behoorde. Voor hem is niet langer een rol weggelegd. Volgens het AD liet Van Gastel zich onder Jaap Stam niet of nauwelijks gelden. Mogelijk blijven hij, Landzaat, Makaay en Bakkati in een andere functie betrokken bij Feyenoord, aldus VI. De club bekijkt momenteel de mogelijkheden.

Advocaat gaat dus werken met een compleet nieuwe staf. Met De Wolf en Pot is al duidelijk wie de Kleine Generaal gaan assisteren. De Wolf is een clubicoon binnen Feyenoord en momenteel hoofdtrainer van Spakenburg. Pot was in het verleden al meerdere keren assistent van Advocaat. Mogelijk dat Feyenoord de aanstellingen vandaag (woensdag) al officieel maakt.

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!