FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Je moet leveren, helemaal bij een club als Feyenoord’

Op de website van Feyenoord blikt Steven Berhuis terug op de hectische week van de Rotterdammers. Zo was er de afdroging tegen Ajax en het vertrek van trainer Jaap Stam. “Een groep supporters stond ons daarna op te wachten en dat was terecht, denk ik, vanwege waar we staan op de ranglijst en hoe we het doen. Ik begrijp daarom de emoties die leven bij de jongens die leven voor deze club.”

Berghuis keek afgelopen dagen met de rest van de ploeg in de spiegel. “Ik denk niet dat de teleurstellende resultaten van de laatste tijd met de trainer te maken hadden”, zo geeft hij aan. “Ik geloof in de trainer en de mens Jaap Stam. Wij konden zijn ideeën over voetbal alleen niet vertalen naar het veld. Dat moeten wij onszelf kwalijk nemen. Je moet leveren, helemaal bij een club als Feyenoord. Dat hebben we niet gedaan.”

De aanvaller werkte eerder bij AZ en het Nederlands elftal al onder Advocaat. “Dick probeert eerst een goede organisatie neer te zetten en kijkt daarna verder”, zegt hij daarover. “Of ik verwacht dat dit nog iets voor mij gaat betekenen? Onder hem heb ik steeds als rechtsbuiten gespeeld, met een back die eroverheen moet komen. Daar hoop ik weer op.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *