Johan Derksen hekelt Feyenoord: “Dat is natuurlijk bijzonder onbeschaafd”

Nu Dick Advocaat de nieuwe trainer is van Feyenoord moesten de assistenten Denny Landzaat, Jean-Pail van Gastel en Roy Makaay het schip ruimen bij Feyenoord. Dit moesten ze vernemen via de media.

“Dat is natuurlijk bijzonder onbeschaafd”, reageert Johan Derksen vrijdagavond in Veronica Inside. “Feyenoord heeft nu ingegrepen en het was misschien ook wel nodig. Van Gastel zat er lang, maar hij heeft nooit zijn stempel gedrukt.”

“Stam had duidelijk behoefte aan steun, coaching en advies. Bakkati schijnt het wel goed gedaan te hebben. Heel vervelend dat ze het uit de media moeten horen. Ze hebben toch een perschef bij Feyenoord? Als dat in de krant staat, dan bel je hen direct uit bed en vertel je dat er wat is misgegaan”, aldus Derksen.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!