FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Jaap Stam wilde in de zomer al stoppen bij Feyenoord’

Jaap Stam werd deze zomer binnengehaald als nieuwe trainer van Feyenoord maar kort daaropvolgend vertrokken zowel TD Martin van Geel als directeur Jan de Jong. Hij overwoog dan ook om direct weer op te stappen bij de Stadionclub.

“Van Geel en De Jong zijn vertrokken, vrijwillig of na een besluit van de club. Dan moet je ook bij jezelf te rade gaan: wat gaan wij dan zelf doen? Uiteindelijk ga je dan verder en veranderen afspraken ook. We besloten om door te gaan”, vertelt Stam in een interview met de NOS.

Stam overwoog om zelf ook de handdoek te gooien nadat De Jong vertrok. “Ja, daar heb ik wel over nagedacht. Ik ging door omdat ik toch de kans aan wilde grijpen. Ik wilde kijken hoe het zou verlopen. Het is een hartstikke mooie club. Je hoopt dat ze weer dicht bij de top van Nederland kunnen komen.”

“Er zijn natuurlijk mensen weggelopen. Ze beseffen zelf ook wel dat er dingen in de structuur en visie aangepakt en veranderd moeten worden. Maar krijgen de mensen die de verantwoordelijk hebben ook de tijd en vrijheid om dat te doen? Willen andere partijen niet ook belangrijk zijn en een aandeel hebben in het neerzetten van de club? Dat is enorm belangrijk.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *