FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Frank Arnesen: ‘Wie niet volgt bij Feyenoord, moet vertrekken’

In de winterstop gaat Frank Arnesen aan de slag bij Feyenoord. Hij wordt daar verantwoordelijk voor het technische beleid en is van plan om de hard hand te gaan regeren. Supporter en redacteur Harmjan Hogeboom van FR Fans is erg benieuwd naar de nieuwe beleidsbepaler en diens werkwijze.

“Arnesen schijnt een redelijk eigen mening te hebben en zal zijn beleid hebben. Iedereen mag volgen, degene die niet volgt zal moeten vertrekken. Hij heeft geen boodschap aan oud-spelers of resultaten uit het verleden”, laat Hogeboom optekenen.

“Het eerste wat Arnesen moet doen is overbodige spelers lozen. Jan-Arie van der Heijden, Yassin Ayoub, Liam Kelly spelen niets of nauwelijks en kosten aardig wat geld per jaar. Vervolgens moet hij als eerste op zoek naar een spits. Zeker omdat Nicolai Jørgensen ook steeds geblesseerd is.”

Over algemeen directeur Mark Koevermans is de 36-jarige journalist minder enthousiast. “Ik vind het een slechte zaak. Het is weer het old boys network waarbij Koevermans in mijn ogen een soort trekpop van de Vrienden van Feyenoord (VVF) is. Koevermans heeft als commercieel directeur slecht gepresteerd, al beweerd hij dat anders aangezien de omzet gegroeid is. Terwijl dat volgens hem juist niet kon in de Kuip en nu twijfelen ze of ze wel moeten vertrekken. Feyenoord had beter een interim kunnen houden en dan rustig kunnen zoeken. Eigenlijk moet de club zo snel mogelijk af van de VVF. Daardoor kunnen we weer baas in eigen huis worden waarna er echt weer opgebouwd kan worden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *