FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Eljero Elia niet gediend van uitval Ajax-trainer Ten Hag

Ajax wist gisteren de derde ronde van de KNVB Beker te bereiken door Telstar met 3-4 opzij te zetten. Tijdens de wedstrijd gaf trainer Erik ten Hag een uitbrander aan speler Noa Lang.

“Je moet je mond houden en luisteren. Het is onze wedstrijd, niet jouw wedstrijd”, foeterde Ten Hag richting Lang na diens zoveelste balverlies. Op Twitter reageert oud-Feyenoorder Eljero Elia door zijn collega te beschermen. “Nee man voetbal is soms niet eerlijk als jong boy.. Het is niet eerlijk en als oudere speler waak ik hier voor. Tadic geef een verkeerde bal en dan zoo tekeer gaan aub.”

Ten Hag zei zelf na afloop op FOX Sports: “Hij moet het accepteren als de grote Tadic iets tegen hem zegt. Dat wil niet zeggen dat hij altijd gelijk heeft, maar op dat moment moet je je mond houden, accepteren en doorgaan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *