FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Marcos Senesi redt Feyenoord op het nippertje tegen Cambuur

Feyenoord heeft op de valreep weten te winnen van SC Cambuur. Marcos Senesi wist pas in de 87ste minuut de zege veilig te stellen. De Rotterdammers hebben zich nu geplaatst voor de derde ronde in de beker.

Luis Sinisterra sprintte Doke Schmidt eruit, Berghuis had een mooi overstapje in huis en de meegelopen Argentijnse mandekker schoot Feyenoord via Schmidt op 1-2. De tijd die er nog was, bleek te weinig voor Cambuur om nogmaals terug te komen. Al waren invallers Ragnar Oratmangoen en Kellian van der Kaap nog bijna verantwoordelijk voor een verlenging. Feyenoord speelde zeker niet groots, maar de nipte zege is genoeg voor een plek bij de loting voor de volgende ronde.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *