‘Feyenoord gaat twee spelers halen deze winterstop’

Op aanraden van Dick Advocaat heeft Feyenoord verschillende spelers op de transferlijst gezet en willen ze ook twee nieuwe spelers gaan halen.

Clubwatcher Martijn Krabbendam weet zeker dat Feyenoord de transfermarkt op gaat: “Ze hebben gewoon twee goede spitsen nodig. Er moet absoluut iets bij. Feyenoord zal daar ruimte voor moeten creëren, dus je kunt er vanuit gaan dat de club in de winter afscheid neemt van groot aantal spelers. Het gaat dan om de Tapia’s en de Sam Larssons. Feyenoord wil echt gaan doorselecteren en een voorschot nemen op volgend jaar.”

Krabbendam sluit af: “Wie weet dat er voor het trainingskamp nog twee spelers bijkomen voor Feyenoord naar Marbella gaat, want dat is wel wat Advocaat wil: een middenvelder en een spits. Als ze dat voor elkaar kunnen krijgen is er de tweede seizoenshelft misschien best wat mogelijk.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!