FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dick Advocaat overweegt te gaan kiezen voor grote verrassing’

Morgenavond speelt Feyenoord een competitiewedstrijd tegen Fortuna Sittard. De Rotterdammers moeten het doen zonder de geblesseerde Luis Sinisterra en het is nog maar de vraag hoe trainer Dick Advocaat dit gemis zal opvangen.

Het Algemeen Dagblad verwacht dat Sam Larsson de linksbuitenpositie mag invullen. Dat zou betekenen dat Advocaat thuis tegen Fortuna Sittard kiest voor een voorhoede bestaande uit aanvoerder Steven Berghuis, spits Róbert Bozenik en de genoemde Zweed. Op het middenveld zou geen plaats zijn voor Oguzhan Özyakup.

In FC Rijnmond oppert Emile Schelvis echter een andere variant. “Met name de vacature die Sinisterra achter laat is een interessante”, opent de verslaggever annex commentator. “Ik hoorde, maar misschien is dat een gerucht, dat Advocaat zelfs overweegt om met Haps voor Malacia te gaan spelen. Dat hij de man misschien wel zou kunnen gaan worden die daar verrassend gaat opduiken.”

De vermoedelijke Feyenoord-opstelling: Bijlow; Geertruida, Ié, Senesi, Malacia; Toornstra, Fer, Kökcü, Berghuis, Bozenik, Larsson.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *