FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Rick Karsdorp krijgt duidelijk signaal van Dick Advocaat’

Aanstaande zondag staat de topper tussen PSV en Feyenoord op het programma. Een mooi moment voor Feyenoord-trainer Dick Advocaat om te kijken wie er echt goed voor staat.

Het Algemeen Dagblad schrijft in een analyse: “En Rick Karsdorp dan? Had die de trainer kunnen bekoren tegen de Limburgers? De van AS Roma gehuurde verdediger aasde al langer op een kans en na de lange invalbeurt in plaats van Lutsharel Geertruida tegen PEC Zwolle was het tegen Fortuna Sittard dan eindelijk raak vanaf het eerste fluitsignaal.”

Advocaat vindt dat Geertruida ‘het niet slecht heeft gedaan’. “Dat hij heeft laten zien dat hij dé rechtsback van Feyenoord kan worden. Maar Karsdorp is normaal gesproken iets verder en dan hoop je dat je met hem erbij als team tien procent beter wordt. Of dat is gelukt? Hij moest duidelijk wennen.”

Het AD haakt in: “Niet al te veel enthousiasme, kortom. De strijd voor de rechtsbackpositie richting de wedstrijd in Eindhoven ligt nog open.” Maar het signaal is duidelijk: Karsdorp is allerminst zeker van een basisplaats nu de cruciale fase aanbreekt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *