FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Van Bronckhorst haalt oude bekende van Feyenoord naar Guangzhou R&F

Giovanni van Bronckhorst heeft zijn technische staf bij het Chinese Guangzhou R&F uitgebreid met de video-analist Yöri Bosschaart. Hij komt per direct over van zijn oude club Feyenoord.

Bosschaart was bij Feyenoord video-analist van het eerste elftal. Zijn vertrek wordt in elk geval tot het einde van het seizoen intern opgevangen, meldt de nummer drie van de Eredivisie maandag. Bosschaart was sinds 2006 werkzaam bij de club. Eerst in de jeugdopleiding en in de zomer van 2013 schoof hij door naar het eerste elftal. Daar werkte hij al samen met Van Bronckhorst.

Naast Van Bronckhorst komt Bosschaart met assistent-trainer Jean-Paul van Gastel en conditietrainer Arno Philips nog twee oude bekenden uit De Kuip tegen. “Toen ik begon bij Feyenoord Academy, had ik nooit gedacht dat ik zoveel mooie momenten zou mogen meemaken, met als absolute uitschieter natuurlijk het kampioenschap in 2017”, vertelt de video-analist.

“Ik ben Feyenoord dankbaar dat ze mij de mogelijkheid gunnen om dit avontuur in China aan te gaan en ben de club sowieso enorm dankbaar voor alle kansen die ik heb gekregen in de afgelopen jaren”, besluit Bosschaart.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *