FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord ontvangt bod van 18 miljoen euro voor Marcos Senesi’

Feyenoord zou een waanzinnig bod hebben binnengekregen voor de Argentijnse mandekker Marcos Senesi. Volgens Johan Derksen gaat het om een transfersom van maar liefst 18 miljoen euro. Dit zei hij gisteren in het programma Veronica Inside in een bijzin over de Vrienden van Feyenoord.

Derksen: “Die Vrienden van Feyenoord zitten er voor 27 miljoen euro en willen dat graag zo laten. Want ze krijgen rente en plekken in De Kuip daarvoor. Ze willen die aandelen niet aflossen, Feyenoord wel. Feyenoord heeft mensen klaarstaan die voor meer geld aandelen willen kopen. Dat zijn niet die Amerikanen. De Vrienden hebben nu de smaak te pakken, maar als zij die aandelen verkopen zijn zij hun macht kwijt.”

De VvF hebben een ‘heel sterke positie’ binnen Feyenoord. “Omdat zij Mark Koevermans daar hebben neergezet. Hij is de sprekende pop van hen. Dan krijg je het probleem dat zij niet willen dat Feyenoord winst maakt. Anders komt er geld vrij zodat de club de aandelen kan aflossen. Er ligt ook een bod van achttien miljoen voor Marcos Senesi. Het zijn geen echte vrienden. Want als het echte vrienden waren hadden ze gezegd: betaal ons maar af.”

Derksen maakte niet duidelijk door wie er achttien miljoen euro zou zijn geboden voor Senesi. Duidelijk is wel dat er in januari al concrete interesse bestond, maar dat werd door Feyenoord niet als dusdanig interessant bevonden dat er een deal uit voortvloeide. Voor volgend seizoen is dat wél een realistisch scenario.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *