FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Jaap Stam stort zich na Feyenoord-blamage in nieuw avontuur’

Volgens analist Johan Derken is Jaap Stam hard op weg naar een nieuwe baan. Hij zou namelijk Ron Jans moeten gaan opvolgen bij FC Cincinnati. Het zou zijn eerste klus zijn na zijn vertrek bij Feyenoord.

Ron Jans begon het officieuze seizoen nog als trainer van Cincinnati, maar na een aanklacht van racisme besloot hij op te stappen. Technisch directeur Gerard Nijkamp zou nu in Stam de potentiële opvolger zien. Dat maakte Derksen vrijdagavond bekend in Veronica Inside.

Stam en Nijkamp kennen elkaar natuurlijk van de periode bij PEC Zwolle. Dat is niet de enige aanleiding waarom hij nu naar Cincinnati lijkt te verhuizen. Allereerst is hij natuurlijk beschikbaar, maar zijn zaakwaarnemer Henk Timmer liet onlangs al doorschemeren dat hij graag aan de slag wil in de Verenigde Staten.

Eerder deze week werd Stam al genoemd in Cincinnati. Op internet circuleert al een bericht dat hij en Nijkamp samen gezien zouden zijn in een vliegtuig.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *