‘Feyenoord-familie’ verrast Luis Sinisterra: ‘Dit brengt veel emoties naar boven’

Onlangs werd bekend dat Feyenoord voor een lange tijd geen gebruik meer kan maken van de Colombiaanse aanvaller Luis Sinisterra. Hij is er maar liefst zes tot acht maanden uit. Spelers en stafleden van de Rotterdamse club hebben hem een hart onder de riem gestoken.

In een item van Feyenoord TV is te zien dat Sinisterra een fruitmand en enkele videoboodschappen krijgt. “Heel mooi, ik word er erg blij van. Ik ben heel blij om van ze te horen. We zijn elke dag bij elkaar en we weten dat we één familie zijn. Een goede familie.”

“Dit brengt veel emoties bij me naar boven”, erkent de aanvaller, wiens seizoen er al op zit. “Ik word sterker van de berichten die ik van ze krijg en hoop daardoor weer snel terug te zijn.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!