FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord dendert door: ‘Ze zijn toch een beetje aangeslagen nu’

Sinds Dick Advocaat aan het roer staat bij Feyenoord wisten de Rotterdammers geen wedstrijd meer te verliezen. Dit staat in schril contract over hoe de resultaten waren onder Jaap Stam. Nu komt zelfs Champions League-voetbal weer in beeld.

Oud-Feyenoorder Regi Blinker acht plek twee zeker haalbaar. Het verschil met AZ is nog maar vier punten en dat met een onderling duel te gaan. “Ik geloof echt dat ze tweede kunnen worden. In deze vorm moeten ze dat wel kunnen halen. Ze krijgen AZ nog (uit, red.) dus het gat kan één punt worden”, zo laat hij weten aan de NOS.

Feyenoord-watcher Dennis van Eersel gaat mee in dat gevoel. “Gevoelsmatig is het kampioenschap niet realistisch, daar is Ajax te goed voor. AZ-uit moet kunnen, die zijn toch een beetje aangeslagen nu. En Feyenoord is ook bezig aan een uitstekende reeks als het gaat om uitwedstrijden.”

Wel vindt Van Eersel het wegvallen van Luis Sinisterra een klap. “Feyenoord gaat hier wel op achteruit. Sinisterra was toch een handenbinder voor veel verdedigers. Ik vond hem een van de beste Feyenoorders van dit seizoen en hij maakte veel meer indruk dan Larsson.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *