Sjaak Troost keert terug in functie bij Feyenoord

Sjaak Troost is toch weer teruggekeerd als lid van de raad van de commissarissen. Dit weet journalist Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad vandaag te melden.

“Troost wilde na zijn periode als technisch directeur dolgraag terugkeren in de raad van commissarissen en president-commissaris Toon van Bodegom deed hem ook die toezegging. De Vrienden van Feyenoord, die Troost als commissaris eerder hadden aangesteld, wilden hem echter onder geen beding meer onder hun paraplu terugzien in het toezichthoudend orgaan van de club”, schrijft Gouka op de website van het AD.

“Van Bodegom, die erg gecharmeerd is van Troost, knutselde de afgelopen weken een oplossing in elkaar. Commissaris Richard Bruens, die namens Feyenoord in de raad van commissarissen zat, zal het orgaan gaan verlaten en Sjaak Troost zal zijn vrijgekomen plek dan innemen. Troost is dan weliswaar weer gewoon commissaris, maar niet meer onder de vlag van de Vrienden van Feyenoord”, zo klinkt het.

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!