Journalist Driessen Valentijn duidelijk over kampioenskansen Feyenoord

Ajax bakt er de laatste weken weinig terwijl Feyenoord haar wedstrijden maar blijft winnen. Maken de Rotterdammers misschien toch nog een kansje op het kampioenschap dit seizoen?

Jeroen Elshoff zegt bij FOX Sports: “Stel dat ze winnen in Eindhoven, dan gaat toch iedereen denken dat het nog kan?” Valentijn Driessen: “Nou, ik niet, dan denk ik het niet. Nee, ik geloof daar echt niet in. Dat zij kampioen van Nederland worden? Nee, natuurlijk niet, man.”

Kenneth Pérez: “Pas nou op, Valentijn, pas nou op!” Elshoff: “Ik heb heel erg het gevoel dat, als hij zegt dat het absoluut niet kan, dat het dan juist gaat gebeuren.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!