FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Flinke domper dreigt voor Feyenoord in topper tegen PSV”

Feyenoord gaat aankomende zondag op bezoek bij PSV. Het is nog maar de vraag or trainer Dick Advocaat kan beschikken over zijn favoriete basiself. Los van de geblesseerde aanvaller Luis Sinisterra natuurlijk.

Op de dinsdagtraining ontbrak in ieder geval sterkhouder Marcos Senesi. Het is onduidelijk of de Argentijn, maandagavond door Johan Derksen gelinkt aan een bod van achttien miljoen euro, een vraagteken is voor komende zondag. Clubwatcher Sinclair Bischop van RTV Rijnmond zegt dat het ‘waarschijnlijk’ om een binnenprogramma gaat, maar de komende dagen zal blijken of er iets aan de hand is met de sterkhouder.

Ook de Deense spits Nicolai Jörgensen ontbrak dinsdag tijdens de groepstraining. Zijn afwezigheid zou een domper betekenen voor Advocaat, die Róbert Bozenik eigenlijk nog niet klaar acht voor een basisplaats en zeker in deze wedstrijd zal dat een rol spelen. Met Sinisterra is bovendien een alternatieve optie afgevallen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *