‘Arsenal, Chelsea en Sevilla melden zich in de Kuip voor deze Feyenoorder’

Er is veel belangstelling voor Feyenoord-middenvelder Orkun Kokcu. Volgens Voetbal International zijn clubs als Arsenal, Chelsea en Sevilla voor hem in de markt.

Overigens is Feyenoord met het management van Kökcu in gesprek om zijn contract op te breken. De club is bereid om de middenvelder een hoger salaris te geven, om zo een langer verblijf te forceren. Bovendien kan het dan ook een hogere transfersom vragen voor de Turk.

Naar verluidt is de technisch directeur van Sevilla, Ramón Monchi, erg gecharmeerd van Kökcu. Hij zou zelfs al meerdere malen contact hebben opgenomen met zijn zaakwaarnemer. Overigens is Sevilla niet de enige club uit Spanje, ook Real Betis hengelt naar de diensten van de Feyenoorder. In de Premier League staat hij op de radar van Chelsea en Arsenal.

Echter wil Kökcu het liefst nog een jaartje bij Feyenoord blijven. Met het EK in het vooruitzicht wil de middenvelder zeker zijn van speelminuten. Ook wil hij dat Feyenoord iets overhoudt aan deze eventuele transfer.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!