Van Persie tipt United: ‘Een geboren doelpuntenmachine’

Afgelopen zomer nam Manchester United afscheid van Romelu Lukaku. Hij ging naar Inter Milan. Toch hebben ze nog geen vervanger voor hem in huis. Toch heeft hij wel een suggestie voor zijn oude werkgever.

“Edinson Cavani. Ik zou zeker voor Cavani gaan”, vertelt Van Persie in gesprek met SPORTbible. De 33-jarige Uruguayaan kan na dit seizoen transfervrij vertrekken bij Paris Saint-Germain en werd in de afgelopen maanden ook genoemd bij onder meer Atlético Madrid en Chelsea: “Hij is enorm fit en hij is een bewezen doelpuntenmaker, een doelpuntenmachine. Dat heeft hij bewezen bij Napoli, PSG en Uruguay.”

“Met hem krijg je, als hij een basisplaats heeft, er 25 doelpunten per seizoen bij. Ik heb hem aan het werk gezien, ik heb tegen hem gespeeld, hij is een echte afmaker. Hij leeft voor het maken van doelpunten, daarom zou ik voor hem gaan.” Manchester United nam in januari Bruno Fernandes al over van Sporting Portugal en Van Persie denkt dat de Engelse grootmacht daarmee een stap in de goede richting heeft gezet.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!