FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord heeft duidelijk plan met aankomende transfermiljoenen’

Feyenoord lijkt deze zomer voor het eerst sinds lange tijd weer eens flink te gaan cashen op de transfermarkt. Orkun Kokcu is één van de spelers die voor een miljoenentransfer staat terwijl ook Steven Berghuis dreigt te vertrekken deze zomer.

Het gaat naar verluidt om tientallen miljoenen en dus is het de vraag wat Feyenoord met dat geld van plan is. “Gaan ze die vrienden afkopen of gaan ze dat herinvesteren?” vraagt clubwatcher Sinclair Bischop zich af.

Dennis van Eersel weet daar het antwoord wel op: “Ik weet dat intern de focus volledig ligt op dat tweede. Impulsen aan de selectie geven. Eerst op transfergebied dat elftal kampioenswaardig maken, meedoen in de titelstrijd.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *