‘Voor dit bedrag gaat Feyenoord Steven Berghuis verkopen’

Het ziet ernaar uit dat Steven Berghuis komende zomer de overstap gaat maken naar een andere club. Volgens clubwatcher Sinclair Bischop valt daar voor Feyenoord weinig aan te doen.

In de voetbalpodcast van RTV Rijnmond beaamt Bischop dat Berghuis een clausule heeft afgedwongen bij zijn contractverlenging. “Feyenoord kan niet moeilijk doen bij een droomclub en bij een bepaald bedrag”, zo stelt hij. “Tussen de vijftien en twintig miljoen euro moet je hem laten gaan.”

Bischop weet het exacte bedrag niet, maar hij is er wel zeker van dat clubs waar Berghuis aan denkt gaan komen. Een avontuur in bijvoorbeeld Rusland is géén optie. “Hij is wel heel reëel naar welk land hij wil”, aldus de journalist van het regionale medium.

Vooral de topcompetities worden genoemd, met uitzondering van de Premier League. “Engeland denk ik niet zo snel meer. Dat is een ander soort voetbal.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!