FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord kan in de zomer zwaar gaan cashen voor deze drie spelers’

Feyenoord is de laatste maanden goed bezig en dat zou zomaar de nodige consequenties kunnen gaan hebben voor het volgende seizoen. Een aantal sterkhouders zou namelijk zo voor een zak met miljoenen kunnen vertrekken bij de Stadionclub.

De naam van Steven Berghuis komt natuurlijk direct ter sprake. “Berghuis is nu goed bezig, maar hij heeft een clausule in z’n contract staan. Hij kon naar PSV, maar omdat hij bleef heeft hij een aanzienlijk hoger salaris gekregen van Feyenoord. Hij is nu de bestbetaalde speler van de club, wat ook niet erg is omdat hij top presteert”, reageert clubwatcher Martijn Krabbendam in Veronica Inside. ”

“Maar hij heeft ook een afspraak gemaakt dat wanneer er deze zomer een club komt, Feyenoord moet meewerken. Het is een beetje speculeren, maar ik denk dat dat bedrag in de buurt komt van vijftien miljoen”, vervolgt de VI-journalist. “Kökcü is ook zo’n speler. Hij heeft een contract tot 2023, maar dat heeft hij getekend toen het natuurlijk veel minder goed ging. Als hij dat een beetje gaat aanvechten, dan kunnen ze voor hem ook geen mega bedrag vangen.”

Er zijn meer Feyenoorders die miljoenenbedragen kunnen opleveren. “Als ik de verhalen over Senesi moet geloven, dan is daar achttien miljoen op geboden. Dat zei Henk Timmer (zijn zaakwaarnemer, red.).”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *