FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Royston Drenthe plakt er nog een seizoen aan vast

Royston Drenthe heeft zijn contract bij de amateurclub Kozakken Boys met een seizoen verlengd. De bijna 33-jarige speler was bezig aan zijn eerste seizoen. “Ik zit lekker in m’n vel bij Kozakken Boys”, reageert de voormalig speler van onder meer Feyenoord en Real Madrid.

Drenthe kwam dit seizoen door een blessure voornamelijk na de winterstop in actie. “Ik begon pas in januari weer lekker te spelen. Dan is het extra jammer dat het seizoen nu zo plotseling ten einde is gekomen, want ik denk dat we nog potten hadden kunnen breken”, zegt de speler op het clubkanaal van Kozakken Boys. “Mijn fysieke gesteldheid is nu helemaal on point, ook al word ik weer een dagje ouder he, haha.”

Tot nu toe staat de teller voor Drenthe op tien duels voor Kozakken Boys. In die wedstrijden scoorde hij drie keer

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *