FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord gaat volgend seizoen twee spelers een kans geven’

Dick Advocaat is voornemens om twee spelers die dit seizoen zijn verhuurd terug te halen en volgend seizoen een kans te geven. Dit denkt clubwatcher Marcel van der Kraan van de Telegraaf althans.

“Een aanvaller als Summerville is uitgeleend aan ADO Den Haag om minuten te maken op het voor hem hoogste niveau, niet omdat Feyenoord geen toekomst in hem ziet. Hij heeft vergeleken met leeftijdgenoten veel ervaring kunnen opdoen in de Eredivisie: 21 wedstrijden al in het eerste elftal. Zulke spelers worden door Feyenoords eigen mensen elke week intensief gevolgd.”

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen krijgt Summerville een kans, zo stelt Van der Kraan. “Kan hij het aan en denkt Advocaat hem minuten te kunnen geven, dan houdt hij hem erbij. Is een heel seizoen op de bank het perspectief, dan moet hij in een ander elftal spelen. Totdat het moment komt dat hij klaar is voor Feyenoord 1. Hetzelfde geldt voor Wouter Burger.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *