FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Betaald voetbal-crisis eist nieuw slachtoffer in Zeist’

De toekomst van ECV-directeur Mattijs Manders staat al onder druk maar ook Eric Gudde moet vrezen voor zijn baan. De directeur betaald voetbal van de KNVB maakte geen sterke indruk tijdens de overleggen omtrent de coronacrisis.

Hugo Borst vreest dat deze crisis Gudde fataal gaat worden in Zeist. Bij NOS Studio Sport stelt de AD-columnist: “Ik snak naar een sterke man. Met alle respect, ik denk dat meneer Gudde echt niet overeind blijft in het geweld van de rechtszaken.”

Of er een directiecrisis dreigt? “Johan Cruijff is dood en Louis van Gaal zit in Portugal, maar er moet iemand opstaan die iedereen bij elkaar grijpt en zegt: zó gaan we het doen. Want anders gaan er faillissementen vallen”, meent Borst.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *