‘Orkun Kökcü weigert tweede aanbieding van Feyenoord’

Orkun Kökcü staat in de belangstelling van een aantal grote clubs en dat lijkt de reden te zijn dat hij een tweede aanbieding van Feyenoord om zijn contract te verlengen heeft geweigerd.

De Rotterdammers willen de tot medio 2023 doorlopende verbintenis van de middenvelder graag openbreken en verlengen, maar volgens Voetbal International is het verschil tussen vraag en aanbod nog te groot.

Kökcü staat in de belangstelling van verschillende clubs uit het buitenland. Volgens het weekblad hebben Sevilla, Real Betis en Valencia concrete interesse, terwijl Chelsea en Arsenal hem graag naar de Premier League willen halen.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!