‘Feyenoord slaat grote slag met inkomende toptransfer’

Als we de Turkse media mogen geloven dan is Feyenoord dichtbij de komst van Jeremain Lens. Het is algemeen bekend dat oefenmeester Dick Advocaat wel wat ziet in een samenwerking met de aanvaller, aangezien hij er in de winterstop al een belletje uitgooide richting de oud-speler van PSV en AZ.

Lens liet toen nog weten niet te willen komen, maar zou inmiddels wat warmer geworden zijn voor een transfer.

De website Güçlü Besiktas meldt dat er eigenlijk nog maar één struikelblok is: Lens wil geen afstand doen van zijn miljoenensalaris bij Besiktas. De voormalige Oranje-klant verdient 2,3 miljoen euro op jaarbasis en dat is Feyenoord natuurlijk veel te gortig. Misschien kan er echter een constructie bedacht worden waarbij de Turken een gedeelte van dit bedrag voor hun rekening nemen.

Gooien de autoriteiten het luchtruim binnenkort weer open na de coronacrisis, dan zou Lens meteen het vliegtuig pakken naar Nederland. En dat is toch wel een teken aan de wand: klaarblijkelijk zetten de partijen grote stappen.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!