FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord-target kan Ajax-achtig salaris gaan opstrijken’

Dat Feyenoord interesse heeft in Bryan Linssen is al een tijdje bekend maar de transfervrije aanvaller van Vitesse heeft ook nog een andere aanbieding leggen. Ook vanuit China tonen ze interesse in Linssen, waar hij een ‘top-Ajax’-salaris kan gaan verdienen. Dan heb je het over drie,vier of vijf miljoen.”

“Met alle respect, dan zou ik niet naar Feyenoord gaan, maar op zijn leeftijd voor de centen kiezen”, aldus Van Gelder. Het is alleen niet duidelijk of Linssen tijdens deze coronacrisis geïnteresseerd is in een lucratieve transfer naar China, het land waar het virus is uitgebroken.

Van Gelder ziet in Feyenoord zeker een interessant project. “Ik hoop dat het sprookje van Dick Advocaat bij Feyenoord door kan blijven gaan. Hij heeft een geweldige reeks gemaakt, en zou een beetje jammer zijn als dat nu dan weer afbrokkelt. Dus ik hoop echt dat Feyenoord die goede lijn blijft vasthouden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *