FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ajax was het kwijt, de dubbel zat er in voor Feyenoord’

Analist Jan Boskamp en Feyenoord-supporter Jan Boskam is ervan overtuigt dat Feyenoord dit seizoen zowel de KNVB Beker als de titel had kunnen pakken als het coronavirus geen roet in het eten had gegooid. Dit zegt hij in een gesprek met Voetbal International.

“Kijk, je ken nou wel lachen, maar toen die storm Clara er was, stonden Utrecht-Ajax en AZ-Feyenoord op het programma”, legt Boskamp uit. “Feyenoord en Utrecht liepen als een tierelier, Ajax was toen helemaal de weg kwijt. AZ zat ook in een mindere fase. Zo raar is het dan toch niet om te denken dat Utrecht en Feyenoord die dag gewonnen zouden hebben?”

De oer-Feyenoorder zag de ploeg van Dick Advocaat ‘gewoon heel goed voetballen’. “Er waren wedstrijden bij dat je gewoon met een lekker gevoel zat te kijken. Dickie was aan een wereldserie bezig, Ajax had het overal moeilijk, dan had ik het nog wel willen zien op 22 maart met Feyenoord-Ajax. Had je ze al bijna ingehaald en dan ook nog de bekerfinale.”

“De dubbel zat er gewoon nog in, ik zeg niet dat het zou gebeuren, maar leg mijn maar eens uit waarom het niet zo had kunnen gaan? Feyenoord pakte sinds Advocaat er kwam de meeste punten en als ze dan ook nog lekker gaan voetballen. Werelds man”, aldus Boskamp, die met vertrouwen naar volgend seizoen kijkt. “Bryan Linssen lijkt me een prima mannetje erbij voor Feyenoord. Met een beetje versterking moeten ze mee kunnen doen bovenin.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *