FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil miljoenen gaan betalen voor Chidera Ejuke’

Feyenoord wil grof geschut inzetten om Heerenveen-smaakmaker Chidera Ejuke naar Rotterdam te halen. De Nigeriaanse buitenspeler (22) is met tien doelpunten en zes assists in 29 duels van grote waarde gebleken voor sc Heerenveen. Zijn contract loopt nog jaren door, maar mogelijk kan zijn werkgever deze zomer al cashen.

Allnigeriasoccer.com schrijft dat Ejuke de nieuwe aanwinst van Feyenoord moet worden. Er zouden al oriënterende contacten zijn gelegd met diens management om de vraagprijs in te schatten, maar vooralsnog ligt er geen officieel bod op tafel in Heerenveen. Ejuke werd in 2019 voor circa twee miljoen euro gekocht door de Friezen.

Eerder werd Ejuke al voorzichtig gelinkt aan Ajax. Ook vanuit Frankrijk, China en de Verenigde Arabische Emiraten zou interesse zijn getoond.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *